|
307 HAKKINDA YARDIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 17:50 |
MRB ARKADAŞLAR BEN YENİ 307 KULLANICISIYIM.BİR SORUM OLACAKTI ARACIN İLK KONTAĞI ÇEVİRDİĞİMİZDE YANAN STOP LAMBASI VE MOTOR LAMBASI KONTAĞA BASMADAN ÖNCE SÖNMESİMİ GEREKİYOR YOKSA BENİM ARAÇTAMI SORUN VAR?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendini bi tanıtsan!
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada aracım 2003 1.6 xt benzinli...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne gibi bir sıkıntınız var? yani lambalarmı sönüyor ?
benimde 2005 307 hdi xt var ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok hayır sönmüyor zaten sıkıntımı bilmiyorum yeni aldığım için.kontağı ilk çevirmede normalde bütün ikaz lambaları yanıyor.sonra bir kaçı sönüyor(marşa basmadan önceki adım) ama stop lambası ile motor ikaz lambası sönmüyor.araç çalıştıktan sonra sönüyor.normali mi bumudur?yoksa marşa basmadan hepsinin sönmesi mi lazım?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük harf kullanmasan daha hoş olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok sadece bir kaç lamba söner sonra kontağı marşa doğru çevirirken sadece 3 lamba yanar en sonunda çalışınca hepsi söner.yani korkulacak bişey yok ikaz lambalarında sıkıntı yok.
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inş.araca anfi bağlatmak için teyp ciye göndermiştim acaba arıza lambasımı yaktı diye korktum.peki arıza lambası nasıl bişey?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motor şeklinde sarı ikaz lambası motor arıza,sarı abs yazan abs ikaz sarı airbag yazan air bag fakat karşında kocaman bir stop yazısı çıkarsa o zaman dur o hayati bir sıkıntının çıkmak üzere olduğunun işaretidir.kolay gelsin şuan sende emniyet kemeri ikaz lambası yanar sadece yolda giderken başka yanan varsa bilgisayara bağlatıp öğrenmen mümkün .
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ederim yardım için.ha bende birde air bag lambası yanıyor çalışır durumda iken.(kendim kapattım onu):)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapattım derken
|
|
106fb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OFF KONUMUNA ALDIM YANİ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |