|
İzmirde Peugeot 307 otomatik için Sanzuman ustası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bagdinli
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2015 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2015 Saat 12:28 |
Selamün Aleyküm arkadaşlar. 2003 model 150 bin km'de 307 otomatik aracım var. şehir içinde çok kullandığımda, dur kalk fazla olduğu durumlarda bir de 2 saat civarı uzun yol kullanımında vites değiştirirken sanki manuel vitesli bir aracı acemi kullanıyor gibi ilk önce bağırıyor sonra yavaş yavaş kavrayıp vites yükseltiyor. bir süre sonra 1. viteste takılıp kalıyor. triptonige aldığımda bile gösterge D yazıyor ve bişey değişmiyor. ayrıca dun Eskişehir de bir rampayı çıkmadı kar moduna aldım o da sorunu çözmedi. en sonunda bir kenara çektim 1 saat bekledim az biraz düzeldi. sorun ısınma ile ilgili olduğunu düşünüyorum. önümüzdeki perşembe günü İzmir'e gidiyorum bu konuda tanıdığınız Peugeot şanzumandan anlayan iyi bir usta var mı ?
|
|
Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |