|
Vites konsolu temizliği (Gear Knob) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Atakumlu55
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Atakumlu55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2020 Saat 22:56 |
Merhaba arkadaşlar. Bende 2000 model 406 sv var. Otomatik vites. Aldığım adam bakımsız binmiş araca. Vitesin içi komple çerez kabuğu, pislil felan mevcut. İnternette araştırdım hem ingilizce hem türkçe ama herhangi bir kaynak bulamadım. Burayı söküp vites tarafından temizliğini yapmak istiyorum. 1. Vites tuşum da çalışmadığı için belki bu sorunu da çözebilirim. Araca 1 ay önce komple şanzuman yapıldı. Yapılmadan önce de çalışmıyordu. Şanzumancı tuşsal sorundur elektrikçinin işi biz bakmıyoruz dedi. Buranın sökümü ile ilgili ingilizce türkçe elinde belge yada görsel anlatım olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
. Bende döküman bulamadım. Ama öncelikle knobu çıkarman gerekli.
Daha sonra parlak olan çerçeveyi trim aletleriyle sökmen gerekiyor. Gerisi el becerisi. Yapılmayacak birşey değil aslında ama parlak çerçeve tırnakları kesin kırılır. Bu nedenle araç içi sıcakken yap. Böylelikle esneklik kazanabilir. Sakın tornavida , bıçak vs kullanma. Plastik trim aletlerinden bul. Aşağıdaki video knob sökümü. Belki izlemişsindir. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
verdiğim linkte şase ile girersen aracın ile ilgili bir çok detay çıkacaktır hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |