|
406 devir tutmuyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AdnanÖncül
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2013 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AdnanÖncül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 17:18 |
merhaba arkadaşlar peugeot 406 2000 sv modeline sahibim aracı 2 sene önce aldım aldıgımda rolenti sorunu vardı arabanın aldıgım kişi sadece bobin degiştiriceksin dedi ve degiştirdim sonra düzene girdi ve ilerliyen zamanlarda helede suan araba sürekli stop ediyor ışıklarda vs... rolenti benzindede gazdada tutmuyor sürekli sarsıntılı calısıyor motor araçda landirenzo tüp vardır... kıme götürsem bogaz kelebegı pis temızlıyelım dıyorlar temızletıyorum araba gene aynı... Şu sensörde sıkıntı war kesın dıyorlar degiştirelim diyorum takıyoruz 0 parçayı gene aynı neredeyse arabanın tum sensorlerını sıfırladım cıldırmak uzereyım bu konu hakkında basına gelen veya bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım cok tesekkkürler.... |
|
howard
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanılıyor olabilirim arkadaştada vardı aynı sorun eğer yanliş değilsem beyne giden bi elektrik kablosu var o temazsız ise araba sürekli stop eder çalışırkende zorlanır arkadaşta artık sıradan hale gelmişti atıyorum denize gidiyoruz araç yolda stop ediyor problem yok diyor :) iniyor arabadan kaputu açıp o yerinden oynamış kabloyu biraz bızıkladıktan sonra sorun çözülüyordu. tabi kablo bir daha gevşeyince yine aynı problem yine aynı çözüm belki buna benzer birşey olabilir.
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde bu arizanin hemen hemen aynisi vardi kara duman gaz yememe rolati duzensizdi oksiyen sensoru yeni takildi sorunum duzelmisti.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |