|
307 aracım dün cılız marş alıyordu bugün çalışmadı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
private20
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı private20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2023 Saat 18:18 |
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Aracım 2004 307 1.4 hdi. Dün dısarıdayken arabayı toplam 3 kere calıstırdım ve cılız sekilde mars alıyordu (yavas yavas ) bir şey olacağını düşünüyordum zaten ancak eve kadar gelebildim. Bugün ise arabayı çalıştırırken yine yavas mars aldı ve fazlaca tık tık sesi alıp calısmadı. Daha sonra airbag lambaları falan yaktı. Tekrar denediğimde mars hic dönmedi bile ve yine tıktık sesler verdi. Arabayı kumandadan kilitlerken o kilitleme hızının bile bariz şekilde yavaşladığını gördüm. Çok anlamam o yüzden arkadasım akünün rengine bak dedi tarif etti orası da yesil gözüküyordu. Bu sorunu daha önce yasayan oldu mu ? Olduysa nasıl çözdü cevap verirseniz çok teşekkür ederim. İyi forumlar
|
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, akü kutup başlarının kontrolünü yapınız (oksitlenme veya gevşeme var mı ?) ardından aküyü ölçünüz veya oto elektrik ustasına ölçüm yaptırınız. Akünüz bitmiş gibi duruyor veya şarj dinamonuz sarj etmiyor olabilir.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |