|
Önerebileceğiniz En İyi Yetkili Servis İstanbul |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2017 Saat 08:19 |
Selamün Aleyküm Arkadaşlar İyi Günler
Önerebileceğiniz İstanbulda En İyi Peugeot Yetkili Servisi Hangisi ? |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Hocam özel olmayan servis arıyorsun galiba. Bir ara aktif iriydik için iyi diyorlardı. Ben ilk bakıma Elmas a götürmüştüm Kağıthane dekine fena değillerdi. Erol diye bir arkadaş var gayet ilgili. Ben başka bilmiyorum açıkçası
|
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
Çok Teşekkür Ederim :)
Başka Yorumu Olan Varmı Arkadaşlar ? |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
benimde Halıcıoğlu civarında Barış usta var, Barış otomotiv. ben bakımlarımı, arıza olursa bu adamda yaptırıyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
fragman
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: ist çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence istanbul avrupa yakasındada özel servis yada ustada paylaşırsanız çok sevinirim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |