|
306 Platinum ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetKondi
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul - Şile Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2016 Saat 21:51 |
306 Platinum almayı düşünüyorum ama babam LPGye karşı olduğu için benzinli alıcam. yakıtı çok zorlarmı lpg şartmıdır. çünkü gezerim yani ayrıca işe gidip gelicem her gün.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
LPG siz binersen tahmini 50 kr civarı bir yakıt yakacaktır km de gerisini sen düşün
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu lpg takıntısının sebebi sorayım öncelikle emin lpg benzinden daha teklikeli deildir. hatta benzin lpg den daha hızlı bir şekilde aracız yanmasına ve patlamasına neden olur internette yapılan testleri görebilirsiniz. Ancak lpg sistemini iyi bir firmaya (usta önemli) montajını yaptırmak gereklidir ve periyodik olarak lpg sistemin gerekli kontrollerini ve bakımlarını yaptırdıktan sonra hiç bir problem yaşamazsınız. Ben yıllardır lpg li araç kullanıyorum ve Allaha şükür hiç bir problemle karşılaşmadım.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39237&title=lpg-li-arac-carpisma-testi-ve-guvenlik
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |