|
Lastik seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 13:05 |
arkadaşlar aracımın üstünde 205/40/16 lastikler var ön lastiklerim bitmiş durumda 195/45 ebatına geçiş yapmak istiyorum biraz hafifler düşüncesiyle, bi kaç yerden fiyat aldım ama marka konusunda karar verebilmiş değilim araba çok km yapmıyor fakat gidipte olmadık bi lastiğe para vermek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 195/45/196 pirelli pzero nero aldım 1 sene once 230 tl tanesiydi. gayet güzel lastik çok memnun kaldım. öncesinde yokhaoma vardı memnun değildim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Petlas
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
kullanan var mı diye soracaktım dip fiyat verilen lastikte oydu 150tl conti ve brig 240 civarıydı
|
|
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
bridgestone al derim fakat fiyatı yüksektir veya toyo al kafan rahat olsun kardeşim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |