|
Peugeot Opel i satın alıyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2017 Saat 17:02 |
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tok kapı sesi seven alman severlere üzücü haber.
|
|
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Biri tok kapı sesi mi dedi O işi çözdüm internetten gördüğüm bir uygulama ile. Sünger üzerine elektrik bandı sardım. Kapılar daha sert itmeyi gerektiriyor ama kapanırken yankılı ve ince ses yerine tok ve tek ses veriyor. Adeta Mercedes oldu |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cam fitili yapsak? :)
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Fitil içine akvaryum hortumu koymaktan mı söz ediyorsunuz ?
|
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soğuk geçirmesin diye cam kapı kenarlarına fitil yapıyorlar ya ondan olmaz mı?
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Olabilir yapılabilir.
Ben YouTube dan gördüm bu uygulamayı sonucu da aldım yani güzel oldu. Akvaryum hortumunu fitillerden içeri sokan bir punto kullanıcısı vardı. O da fitilleri sertleştirerek kapılara katkı sağlıyordu. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |