|
Dacianın otomotik vitesi çıktımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 19:54 |
Nette araştırdım ama bulamadım almak istiyorum fiyatları ekonomik geldi fakat otomotik vitesi yok dediler kullanan arkadaşlar varmı cvaplara şimdiden tşkler
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde bildiğim kadarı ile Ülkemizde dacia nın otomatik şanzıman lı araç satışı yok. geleceğinide pek sanmıyorum.
|
|
Raskaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
parana yazık etme bence.
|
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 Cİ EL araştırdım benim kırmızı şimşeği versem hiç zorlanmadan sıfırını alacağım ama otomotik yok ben arabada teferruat değil sürüş emniyeti ve takırtı tukurtu olmasın kafi pecoları şhowromda baktım içim gitti ama fiatta anlaşamadık araya araya gözlerim şaşı oldu bakalım hangi markaya tabii olacağız yerden yüksek olsun istiyorum mersedesin altını vurdura vurdura arabayı vermiyorlar artık bende yüksek olsun diyorum bana suv kullanan kardeşler hangi marka olursa yazabilirlermi kullanma kolaylıklarını otomotiklerin ama
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |