|
307 ım tavan direğinde su alıyor sunroflu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ADM
2. Vites 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 09:30 |
yetkili servis götürdüm aracın 2 gün kalmasını söylediler ist andolu yakasında bildiğiniz yardımcı olacak biyer varsa arkadaşlardan yardım bekliyorum..
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tahliyelerden olma ihtimali yüksek bununla ilgili şekilli bir topic varsı sizin işinizi görür, bu tip işlerde el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz, yoksa cam kilit işi yapılan biryer veya oto elektrikçi de yardımcı olabilir, kolay gelsin geçmiş olsun.
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankara olsaydı yardmcı olabilirdim |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elin yatkinsa, zamanin varsa ac kendin yap. Ilgili topikte detayiyla tartisildi.
|
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bu sorunu tartismitik galiba su giderlerinin contalarina bak, belki yerinden cikmis olabilir yada eskimisse degistireceksin; kolay gele
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
ADM
2. Vites 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
topic anlamadım uğraşırımda zamanım yok ya..
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ozaman harun ustaya gideceksin halledecek. %99 sunroof'un contalarından sızan suyu tahliye etmek için yapılan tahliye borusu tıkanmıştır. onu güzelce temizletirsen sorun kalkar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynen tahliye delikleri tıkanöıştır daha yeni başıma geldi . Bu arada sakın yetkili peugeot servisine gitm :) 500 ytl istediler benden. dışarıda 70 ytl ye yaptırdım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yarın sanah harun ustaya gidecem istersen sende gel yada sorarım ona göre akşam yazarım buradan.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |