|
406 ön amortisörün altındaki kablo aciL |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasanucar
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2014 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasanucar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 18:58 |
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sol ön amortisör'ün altında bulunan 2 kablodan bitanesi kopmuş dün aracı yıkarken farkettim ve resmini çektim.. (1'i hortum olabilir ama kopuk olan kablo)
ABS'lerde sorun yok ışığıda yanık kalmıyor. ne olduğunu bilmiyorum ama şuan araçta bir sıkıntı yok ne zamandır bu şekilde onuda bilmiyorum zaten aracı alalı 3 hafta oluyor.. beni bu konuda aydınlatacak olan biri var mı? yani ne işe yarar? zararı nedir? yakında servis yok, nereye göstermeliyim? maliyeti tahminen ne olur? şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar.. Düzenleyen hasanucar - 15 Eylül 2014 Saat 23:08 |
|
hasanucar
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2014 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasanucar
|
arkadaşlar başlık için konuyu düzenledim resimler kayboldu mpbil olduğum için düzeltemedim k bakmayın.. linkten resimleri görüntüleyebilirsiniz.. ayrıca yardımcı olabilecek var mı? bu sorun başıma iş açmasın..
|
|
hasanucar
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasanucar
|
arkadaşlar bugün elektrikci disk arıza müşürüne giden kablo olduğunu söyledi.. kendisinin yapamayacığını ama motor arıza lambasını yakmadığı için acelesi olmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum..
|
|
sozuak
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Referans olsun diye yazıyorum.
Balata inceldiğinde uyarı versin diye ön balatalarda olan ikaz sisteminin kablosudur. Balata üzerinden inceldiğinde şasiye temas eder ve gösterge tablosunda uyarı ışığını yakar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |