|
Lastik yardım acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gökhan_S
2. Vites 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 23:08 |
arkadaşlar benim 2001 model peugeot 206 xr presence var şuan üzerindeki lastikler 2007 üretimi,yavaş yavaş degiştirme zamanı geldi sanırsam,bana önereceginiz en iyi lastik markası hangisi,kullanacagım yer asfalt degil bu memlekette asfalt yok yerler taş döşeme ve çukurlarda çok bunuda göz önüne alırsak hangi markayı önerirsiniz?ve şuanki lastiklerim 1 sene daha gidermi?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Temmuz 2011 Saat 23:59 |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
profilinde il ilçeni belirtsene,
ben nokian kullanıyorum çok memnunum. nokian H (H) yada yokohama c drive (h) tavsiye ederim
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yollar çok çukurlu ise Michelin, Nokian, Yokohoma gibi yumuşak lastikler tercih etmeyin. Good Year, Pirelli gibi sert hamurlu lastiklerden birini almanız daha mantıklı olur.
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Toyo T1R bence performasn serisi olarak en uygun ve en iyi lastik.
|
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 4-5 ay önce good year efficent grip aldım ama kalkışlardaki patinaj meselesinden dolaı memnun değilim.michelin iyi ama nokian ve toyo yuda forumda çok kullanan ve tavsiye eden arkadaş var.
good year alma o yeter
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dunlop ta fiyatına göre çok iyi geçen sene iki tane aldım maşallah hala taş gibi ucuz lastikler gibi değiil tavsiye ederim çok bütçe ayırmak istemiyosan birde üretim tarihini kontrol et aldığınlastiğin beklemiş lastik zamanla sorunlar çıkarabiliyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |