|
Su eksiltme sorunh |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Tyfrce
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2022 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2022 Saat 15:45 |
İyi günler arkadaşlar aracım 2018 2.0 160 bg boxer aracımda 2-3 günde bir 1-2 lt su ekliyorum su eksiltiyor fakat hiçbiryer de su yok hararet yükseliyor arada stop edip duruyor suyu nereye atıyor bilmiyorum uzun süredir sıkıntı yaşıyorum
Bilgisayarda çıkan hata kodları bunlar Yakıt sıcaklık sensörü Motor kontrol beyni Hava emme devresi Çok farklı ustalara götürdüm kimse çözüm bulamıyorum başına gelen yada bilen yardımcı olursa sevinirim |
|
KaraKurba
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KaraKurba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bildiğim bir motor değil ama genel olarak düşünürsek dışarı sızıntısı yok ve su eksiliyor ise egr soğutucu arızalı olabilir diye düşünüyorum. Buradan sızan su egzozdan atılır ve dışarıda su olmaz. Eğer dışarı sızma yok ise.
Düzenleyen KaraKurba - 26 Mart 2022 Saat 21:57 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşımıza aynen katılıyorum radyatörde vs. bir sıkıntı yoksa. sürekli olarakta su koymayın hocam daha çok masrafa girmenize sebep olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |