|
Kornaya basinca far kapaniyo ve klima 1 sn susuyo |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fazli053
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2020 Saat 00:53 |
Selamün aleyküm abiler ben once aracim 2017 model 60 binde aracimda kornaya basinca ya farlar kapanip aciliyo yada klima 1 sn ligine uflmeyi birakiyo ve sonra tekrar basliyo kac kere gitiysem en sonunda bsi degistiler sorun hala devam ediyo simdide klima yon yon deg ayaklara veriyorum camda uflu ne yapabilirim cildiricam lutfen yardim edin
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sorun muhtemelen far sinyal kolunda gibi gözüküyor. kısa devre var. Aracın ilk sahibi siz misiniz aracın garantisi devam ediyormu. Klima manuel mi yoksa dijitalmi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
MaDWisH
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam otomatik far sensörün varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir kısa devre yaptırıyor. Farı manuel olarak açarsan sorunu çözersin yada far kolunu bi elden geçirmek yada değiştirmek lazım.
|
|
Fazli053
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bsi degistiler olmadi kornayi değiştim duzeldi son kezde sinyal koluna bakicamda ama arkadaslar peki klima neden susuyo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |