|
Kocaeli P.T. Fun Club 07.06.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI yı niye basmıyorum anladın mı şimdi emre :D tek şahidimde sensin artık :D hiç bişeye değilde, karayolları yada belediyeden kazdıkları yeri çocuklar plajda kumla oynayip delik deşik bırakıyorlar ya öyle bırakıp gitmelerine aylar sonra gelip kapatmalarına sinir oluyorum
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
yazık ya harbiden ben lanet ettim yani yolda giderken..Bi tarafı yapıyorsan diğer tarafı sonraya bırak..her iki tarafıda felç etmişler herifler..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
EErgula kimse ulaşamıyor bi kaç gündür yav :)
telefon arızasından dolayı forumda da aktif değilim 1 haftadır. neyse bir dahakine artık. güzel buluşma olmuş çat kapı olsa da. tebrik ederim
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
yusufcaglarakarsu
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Abi honda rövanşını dört gözle bekliyorum
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geri sayım başladı :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
ZP105
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guzel bulusma olmus
bu arada 15bine kadar gti ariyoruz bizde |
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah teşekkür ederiz, ayrıca aklımızda olsun varsa o fiyata iletiriz size
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |