|
Ankara da ikemet eden arkadaşlara !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 22:16 |
Abilerim kardeşlerim merhaba,
7 Nisan 2013 de yapmak istediğimiz buluşma bazı sebeplerden olamadı. Sınavımın geç başlaması ve öncesinde gece uyumadığım için ben de çok istedim ama katılamadım. İllaki herkes pazar günü müsait olacak değil ve ya anlık işi çıkabilir fikir değişitirip gelmeyebilir, saati tarihi veya yeri uygun olmayabilir. Buluşmalarda herhangi bir zorlama ve diretme yoktur. MAksat muhabbet ve eğlence. Forumdaki güzel muhabbeti karşılıklı sıcak bir çay ve ya kuru bir bank üzerinde yapmak. Birbirimizi tanımak varsa sorunlarımız paylaşmak olabilirse çözüm bulmak. Eğerki uygun olan olursa, (hava şartları değerlendirmeye alınacaktır) 13.4.2013 tarihinde sabahtan buluşup (10-11 civarı) uygun bir rekreasyon yerine gidip sıcak bir ortamda aile ve yakınlarımız ile piknik yapabilir gün boyu eğlenebiliriz. Katılım zorunlu değil. İsteyen ailesi ile gelebilir. Yer olarak buluşmayı ankamall otoparkında yaparız. Oradan isteğe bağlı kendi arabamız veya 2-3 arabaya toplanıp mavigöl-mogan-göksu gibi alanlara gidebiliriz. İbrahim abi de bana destek verir ve ANkara üyeleirni toplarsak biz de güzel bir güne imza atar tarihe güzel bir not düşeriz. İlgilenen arkadaşlar fikirleirni beyan edebilir. Katılıp katılmama yer ve saat için yorumlarını yapabilirler. Teşekkür ederim. |
|
ugursahin
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Katılmayı çok isterdim bi türlü ilk buluşmamı yapamadım ama o tarihte gelmem imkansız tam o gün araziye gidiyorum size iyi eğlenceler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaz listeye ustam
|
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Valla kardeşim cumartesi izinli değilim, bu seferde pazar ben izinliyim buluşma cumartesi gününeymiş :/
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
ali kardeşim cumartesi ters bi gün. bence pazar yapılmalı.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar pazar arazi var sabah 8den akşam 8e kadar bala dolaylarında olacağım. Nitekim haftaya hem cumartesi hem pazar aynı şekilde arazim var. İmkanım olsa hem cumartesi hem pazar yapmak isterim.
Eğer çoğunluk pazar derse ayarlarız pazar günü buluşma olur. Ben bir dahaki sefere katılırım. Organizasyonu kuralım ankara da buluşamıyoruz. |
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Valla bende bu ara şu zabıt katibi olayı için koşturuyorum ondan fırsat bulamıyorum diğer işlere
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bende cumartesi öğlene kadar hastanedeyim 3 'te de diş randevum var.23 nisan öncesindeki hafta bir aksilik olmazsa şehir dışına çıkıcam 2 günlük .ali şöyle anket gibi birşey yapsan da ortak bir tarih belirlemeye çalışsak çoğunluğun gelebileceği(bir fikir sadece) dişçiye rica ettim eğer erken çağırma ihtimali olursa erken gidip katılmaya çalışacam .ali ibrahim hocam ve senin el ele verip ankara grubuna yakışır bir buluşma yapmasını dilerim bu konuda yapabileceğim bir şey olursa seve seve yaparım.bu ara son dakika aksilikleri olup bazen söz verdiğim zamanda ve yerde olamıyorum geçerli ve hayırlı olmasını dilediğim bir mazeretim vargeçen ibrahim hocama anlattım durumu bir ara konuşuruz .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |