|
Nokian Z G2 Aldım 307 sw ye... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 23:09 |
Uzunca araştırdık lastikleri öyle aldık Nokian dendi iyice araştırdık nedir ne değildir kullananların yorumlarını okuduk satan bayi ile görüştük Nokian i3 H alıcaktık ellerinde yokmuş Nokian H(210 km) ve Nokian Z G2(270km) varmış bayideki yetkili Nokian Z G2 yi kendi aracındada 3 yıldır kullanıyormuş Z G2 daha iyi diye onu önerdi ve güzel bir fiyata onu bıraktı bizde bugün iş çıkışı 7 de çıkıp bayrampaşaya gidip 4 tekeride değiştirdik... Balans yapıldı ve nitrojen gazı basıldı tekere adam 2.0 bar gaz basıyordu bizde zorlayarak 2.4 bar bastırdık... Şimdilik iyi herhangi bir sıkıntı yok ....
|
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun gule gule kullan :)) fıyat nedır?
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun güle güle kullanın.
ben nokian H (H) alacaktım çok araştırdım ama hep gelcek diyorlar yaklaşık 4 aydır yokmuş mecbur kaldım bi alt modeli olan i3 (euro) aldım.
demekki yeni lastikler gelmiş ama ben artık almış bulundum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4'ü 800 liraya geldi Başka bayilerde 240 lira adedi :) Belki daha fazla satanda vardır....
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
modelıne gorede fıyat degısıyor. bak ust model olunca tanede 200 tl ıyı fıyat :))
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde 4 tanet nokian i3 195/65/15 lastikler 550 tl ye geldi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlısı olsun iyi sürüşler sanada metin kardeş... Aldık bakalım Nekadar türkiyede reklamı yapılmasada :) Avrupanın %60 ı nokian kullanıyor deniyor ve başka bi forumda okumuştum Nokian yada yokohoma başka lastiğe yanaşmam diyordu..... Bizde yanaşmadık hernekadar yıllardır araba kullanan arkadaşlara soruduk mişheln alırım başkasına yanaşmam diyordu valla nediyim türkiyede yollar belli... Lastik almak isteyen arkadaşlarada burdan diyorum gitsinler görüpte alsınlar hani lastik yanaklarına fll baksınlar kimi lastikler var yanakları kumaş gibi :)....
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |