Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeni jant ve lastiklerim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni jant ve lastiklerim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 21:03
Orjinalini yazan: MemoTech MemoTech Yazdı:

Hayırlı olsun lastiklerini güle güle eskit fakat jantlarını eskitme onlar hep yeni kalsın. :))

Lastikler aşağıdaki desenli lastik mi? Memnun musun? 

Bende de aynı lastiğin 195-50-15 i var ben çok beğeniyorum. Islak performansı da çok iyi içerisindeki su tahliye kanalları çok başarılı ve yolda ses yapmıyor.

hepınız teker teker sagolun arkadaslar Gülme

evet lastıkler ku31. genel olarak memnunum. hem yumusak sessız hemde fıyatı uygun. yol tutusuda guzel. parasına gore gayet ıyı. hemde lastıkler her olcude olmayan Reınforced yanı takvıyelı yanaklı. balon yapmaya daha mukavım ve jant koruyuculu. 

ama benım gonlum yokohamada kaldı. kumho onun yerını tutamıyor. bunu beklemekte yanlıs olur zaten...
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 21:18
Bende zaten lastiklerini güle güle eskisin dedim eskisin ki Yokohama alasın :))
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 21:21

Bende zaten lastiklerini güle güle eskisin dedim eskisin ki Yokohama alasın :))

Allah ıyılıgını versın Sırıtma 

ama ben yınede eskımesınler dıye zorlamıyorum hıc lastıklerımı. pamuk gıbı suruyorum. yumusak yumusak gıdıyorum keyfını alıyorum.  ılk bır ıkı test ıcın arabayı yatırdım bıraz sag sol o kadar :))
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 21:56
Demek ki sen lastikleri yaş sınırından emekli edeceksin. :)) Bende önceden 175-65-14 Pirelli vardı onlardan sonra bu lastikler arabada abs nin varlığını unutturdu bana. Pirelli dişleri çok iyi olmasına ve 2008 üretimli olmasına rağmen hem arkayı savurmaya çalışıyor ve sık sık frenlemede abs nin devreye girmesine sebep oluyordu.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:00

Demek ki sen lastikleri yaş sınırından emekli edeceksin. :)) Bende önceden 175-65-14 Pirelli vardı onlardan sonra bu lastikler arabada abs nin varlığını unutturdu bana. Pirelli dişleri çok iyi olmasına ve 2008 üretimli olmasına rağmen hem arkayı savurmaya çalışıyor ve sık sık frenlemede abs nin devreye girmesine sebep oluyordu.

pırellıler genelde bıraz sert olurlar. en cok sıkayetlerı ses olmasıdır zaten. bu noktada tutunumlarıda bıraz zayıf olabılır. gercı bızım araclarımıza olan modeller en dandıklerınden. performans serılerı nasıldır bılmıyorum ama pırellıyı kıme sorsam baska lastık bak dıyorlar... gecen bende 195 55 15 pırellı p7 ınceledım. fena gorunmuyordu ama kaucugu bır garıp ya. dıger lastıkler gıbı degıl ne hıkmetse...

ayrıca aracımdan sokmus oldugum eskı jantlarımın ustunde takılı olan brıdgestone b330 larında dıslerı gayet ıyıydı. tutunumlarıda kendınden beklenmeyecek kadar ıyıydı. beraberınde cokta seslıydı. gel gelelım 2006 ımalı oldugu ıcın ıyıce catlaklar olusmustu... senın dedıgın gıbı emeklı ettım :)))

Düzenleyen CeCoLi - 29 Mayıs 2011 Saat 22:01
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:04
sendede  ku31 varmış yeni farkettim:) birde o çimlerin içinden çektiğin resimAlkış  :))
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:06
Evet çok sert bir lastik. Kışlık Michelin leri takınca araba pamuk gibi oluyordu fakat sesi artıyordu :))

Eski arabamda da B330 vardı gerçekten fiyatına göre harika bir lastikti eskitememiştim. 2004 üretimliydi fakat dişleri çok iyiydi bende lastikleri değiştirmeye kıyamadığım için arabayı sattım ve arabayı değiştirmiştim. :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:08
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

sendede  ku31 varmış yeni farkettim:) birde o çimlerin içinden çektiğin resimAlkış  :))

evet abı konunun en basına yazdım zaten kumho ecsta spt dıye :)) 15 gun oldu ıste alalı. gecen senın gelemedıgın pıknıkte takılıydı ustunde :))

bızde kumhocu oldukGöz Kırpma
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:11
Made in Vietnam
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:21

Evet çok sert bir lastik. Kışlık Michelin leri takınca araba pamuk gibi oluyordu fakat sesi artıyordu :))

Eski arabamda da B330 vardı gerçekten fiyatına göre harika bir lastikti eskitememiştim. 2004 üretimliydi fakat dişleri çok iyiydi bende lastikleri değiştirmeye kıyamadığım için arabayı sattım ve arabayı değiştirmiştim. :))

yalnız o b330 tam taksıcı lastıgı. lastıgı bıtıremıyorsun Sırıtma asınmıyor merettt :)) ama bu ıyı degıl ıste.
Yukarı Dön
TURAN61 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Nisan - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TURAN61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:45
keske yokohama tasaydın gercekten kalıtelı. suan ben kullanıyorum..jantlara gelınce arabanın havası degısmıs be kardesımGöz Kırpma
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:52
Orjinalini yazan: TURAN61 TURAN61 Yazdı:

keske yokohama tasaydın gercekten kalıtelı. suan ben kullanıyorum..jantlara gelınce arabanın havası degısmıs be kardesımGöz Kırpma

eyvallah abı sagolasın. ne yapalım bu sefer yokohama kısmet olmadı. daha once kullandım ama daha sonrada yıne kullanacagım ınsallah Gülme
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5866 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1058 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49197 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 291 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 511 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1745 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 986 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3676 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26071 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English