|
Yeni jant ve lastiklerim |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepınız teker teker sagolun arkadaslar
evet lastıkler ku31. genel olarak memnunum. hem yumusak sessız hemde fıyatı uygun. yol tutusuda guzel. parasına gore gayet ıyı. hemde lastıkler her olcude olmayan Reınforced yanı takvıyelı yanaklı. balon yapmaya daha mukavım ve jant koruyuculu.
ama benım gonlum yokohamada kaldı. kumho onun yerını tutamıyor. bunu beklemekte yanlıs olur zaten...
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende zaten lastiklerini güle güle eskisin dedim eskisin ki Yokohama alasın :))
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah ıyılıgını versın
ama ben yınede eskımesınler dıye zorlamıyorum hıc lastıklerımı. pamuk gıbı suruyorum. yumusak yumusak gıdıyorum keyfını alıyorum. ılk bır ıkı test ıcın arabayı yatırdım bıraz sag sol o kadar :))
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Demek ki sen lastikleri yaş sınırından emekli edeceksin. :)) Bende önceden 175-65-14 Pirelli vardı onlardan sonra bu lastikler arabada abs nin varlığını unutturdu bana. Pirelli dişleri çok iyi olmasına ve 2008 üretimli olmasına rağmen hem arkayı savurmaya çalışıyor ve sık sık frenlemede abs nin devreye girmesine sebep oluyordu.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pırellıler genelde bıraz sert olurlar. en cok sıkayetlerı ses olmasıdır zaten. bu noktada tutunumlarıda bıraz zayıf olabılır. gercı bızım araclarımıza olan modeller en dandıklerınden. performans serılerı nasıldır bılmıyorum ama pırellıyı kıme sorsam baska lastık bak dıyorlar... gecen bende 195 55 15 pırellı p7 ınceledım. fena gorunmuyordu ama kaucugu bır garıp ya. dıger lastıkler gıbı degıl ne hıkmetse...
ayrıca aracımdan sokmus oldugum eskı jantlarımın ustunde takılı olan brıdgestone b330 larında dıslerı gayet ıyıydı. tutunumlarıda kendınden beklenmeyecek kadar ıyıydı. beraberınde cokta seslıydı. gel gelelım 2006 ımalı oldugu ıcın ıyıce catlaklar olusmustu... senın dedıgın gıbı emeklı ettım :))) Düzenleyen CeCoLi - 29 Mayıs 2011 Saat 22:01 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sendede ku31 varmış yeni farkettim:) birde o çimlerin içinden çektiğin resim :))
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
MemoTech
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet çok sert bir lastik. Kışlık Michelin leri takınca araba pamuk gibi oluyordu fakat sesi artıyordu :))
Eski arabamda da B330 vardı gerçekten fiyatına göre harika bir lastikti eskitememiştim. 2004 üretimliydi fakat dişleri çok iyiydi bende lastikleri değiştirmeye kıyamadığım için arabayı sattım ve arabayı değiştirmiştim. :)) |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet abı konunun en basına yazdım zaten kumho ecsta spt dıye :)) 15 gun oldu ıste alalı. gecen senın gelemedıgın pıknıkte takılıydı ustunde :))
bızde kumhocu olduk
|
|
MemoTech
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Made in Vietnam
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yalnız o b330 tam taksıcı lastıgı. lastıgı bıtıremıyorsun asınmıyor merettt :)) ama bu ıyı degıl ıste.
|
|
TURAN61
2. Vites 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
keske yokohama tasaydın gercekten kalıtelı. suan ben kullanıyorum..jantlara gelınce arabanın havası degısmıs be kardesım
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah abı sagolasın. ne yapalım bu sefer yokohama kısmet olmadı. daha once kullandım ama daha sonrada yıne kullanacagım ınsallah
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |