|
yağ çeşidi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 22:30 |
2002 1,9 partner kullanıcısıyım yağ seviye göstergesi 2 kademe düştü tamirciye gidip işcilik yağ ücreti vs fazladan para vermek istemiyorum kendim halletmek istiyorum kaç numara yağ koymalıyım hangi yağ numarası tavsiye edersiniz bilgisi olan arkadaşların cvp yazmasını rica ederim saygılar..
|
|
ABDHAKAN
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni daha 2 gün öncesi yazdığım konuya bakabılırsen ne demek olduğunu çok iyi anlarsın..sen git ustaya komple boşalttır hangi yağ çeşidi konulur oğren ve devamlı o yağdan şaşma..yoksa benım düştüğüm duruma düşersin...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buldum yararı olur düşüncesi ile http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757 |
|
ABDHAKAN
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yag seviye gostergesi olarak dijital ekrani kastediyorsaniz kuvvetle muhtemel yaniliyorsunuzdur. Siz durumu yag cubugundan kontrol edin. Minimum seviyesinin altinda ise o zaman yag degisimi yapabilirsiniz. Araciniz icin onerilen yag 5W-40'tir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |