|
ÇEKİŞTEN DÜŞTÜ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mevsigorta
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsigorta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 10:52 |
arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım ptesi gunu 2005 model partner 2.0 hdi aldım 117000 kmde hersey normaldı dun yolda bırden bıre arac cekısten dustu suan nekadar gazlarsam gazlıyım araba 3000 devıre yaklasmıyo bıle daha yenı bakım yaptırdım shelden depoyu fulledım bırde motor ısıgı yandı bana yardımcı olabılıcek kımse varmı |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hosgeldiniz,
Yeni uyelerimizin kendilerini tanitmalari icin soyle bir basligimiz var: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Aracinizin motoru muhtemelen kendini korumaya almis. Daha fazla zarar olusmamasi icin 3000 deviri gecirmenize izin vermiyor. Aslinda bu durum en yakin servise gidebilmeniz icin var. En yakin servise gidip aracinizi bilgisayara baglatmaniz ve neyin bu soruna sebep oldugunu gormeniz gerekiyor. Motor ariza isigida zaten bu yuzden yaniyor. Hata kodlarini alip bizleri de bilgilendirirseniz sorunu gidermede yardimci olabiliriz. Gecmis olsun. |
|
mevsigorta
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsigorta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Cevabiniz icin tesekkur ederim yarin ilk isim.cihaza baglatmak olucak bqkalim basimiza ne is acicak :(
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oyle dusunmeyin. Cok ufak bir ariza da olabilir cok buyukte. Her iki durumda da o sizin araciniz. |
|
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Turbo hortumu izlenimi veriyor bu arıza.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
turbo gibi duruyor bence de ford da da var benzer durum
|
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum ben de 2005 partner 2.0 hdi aldığım hafta aynı sıkıntıyı yaşamıştım.
bana turbo veya enjektör arızası gibi geliyor. umarım pistonlar, kapak conta falan değildir...
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |