|
Ulu Önderimizin Cenazesinden Fotoğraflar |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
eSeRKaNe
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Katılıyorum abi. |
|||
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
allah sonumuz hayretsin.. atamızın mekanı cennet olsun .. huzur içinde yatsın ..
|
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gençlik bu haldeyken ülke bu haldeyken pek sanmıyorum işin açıgı huzur içinde yattıgı gelseye ulu önderimiz gibi bir kişi daha şu başımızdakilere elinin tersiyle vurup sorsa siz bu ülkeye naaptınız diye
|
|||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Görünen kandırmasın Cecoli. Yukarı çıkışların arefesindeyiz. Sakın yanlış anlamayın iktidardaki parti ile alaka kurmuyorum. Şimdi belli konularda ne desen illa birinin tarafında görmek istiyorlar çünkü. Bazı şeyler sadece vesiledir. Yani her olan biteni sadece nedenleri, sonuçlarıyla açıklayamazsın. Bir de kader boyutu var. Yağmuru sıcaklık, buhar,nem vs yağdırır. %100 doğru ama "yağ" emri verilmese o dediklerin bir araya gelse de yağmur yağar mı? Biz belki görmeyeceğiz ama bu topraklara çok ama çok güzel günler gelecek inşAllah.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hep bu zıhnıyetler ıste ınsanı kendısınden bıle korkutur hale getırdı.
Efendıme soyleyeyım cımbomluysan bayrak asma fenerlıler kırar doker, yok bılmem memleket adını yazar flama asma sevmeyenler zarar verır, yok efendım bayragını asma sevmeyenler zarar verır. bu nedır yaa???
Bu durum boyle devam ettıkce tekıl bır yasama seklıne alıstırıldık. Tamamen bencılllestık.
Hele "bana dokunmayan yılan bın yasasın" cumlesını kım cıkardıysa Allah onu nasıl bılırse oyle yapsın.
Dınımız bıle boyle davranısları yasaklamıstır "Her kım bır kotulugu bır haksızlıgı bır yanlısı gorupta goz yumarsa kendısıde o duruma ortak olur" buyrulmustur...
Ama yasadıgımız zamanda bu emre gore hareket eden kac kısı var etrafımızda sorarım sızlere???
Esasında ınsamızın ne kadar cahıl ve vahsı oldugunu goruyoruz. Ataturk zamanında toplumumuz boylemıydı??? O zaman "sen bundansın ben bundanım" dıye bır ayrım varmıydı.
Lazı cerkezi ermenisi arnavutu kürdü egelısı akdenızlısı vs ayrım varmıydı??? Herkes Turk Bayragı altında Turkıye Cumhurıyetı vatandasıydı. Düzenleyen CeCoLi - 18 Ağustos 2011 Saat 12:09 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Insallah soyledıgın gıbı guzel gunlerı gorebılırız...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |