|
Peugout partner tepe allure 1.6 hdı 115 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
37pv111
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 Saat 20:47 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım . bı kac hafta önce 2012 PEUGOUT partner tepee 1.6 allure 115 lik bir arac aldık . bu araç hakkında kafama takılan bı kaç soru var araçta orjinal led göstergeleri var bunu sislerle veya normal farlarla çalıştıramıyorum çnasıl çalıştırabılırım ? bide amfi ses sistemi baglatsam yeni teyp istermı orjınalı daha mı iyi olur sizce
|
|
Evren
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bildiğim kadarıyla onlar gündüz ledi ve diğer aydınlatmarı açtığında onlar otomatik olarak kapanıyor
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
37pv111
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet ama işte akşamda yansın istiyorum hoş görünüyorr ama onlarla beraber sisleri yakamıyorum tek onları açsamda yetersiz kalır diye düşünüyorum
|
|
Evren
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldiniz
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hoşgeldiniz.
bahsettiğiniz led ler büyük ihtimalle gündüz farları. Aracın menüsünden gündüz farını aktif edebilirsiniz. parkları veya normal farı açtığınızda gündüz farları kapanır. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |