|
Önemli |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ikram61
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2014 Saat 01:26 |
Arkadaşlar assagida paylastiğim araç benmım eski araçım aracı ben satalı 1 sene oluyo nerdeyse sattıgımda 185.000KM'de idi aracı ben yaptım tabı ön gögüsü berbat etmişler rezil olmuş. neyse konuya döneyim aracın ön kaputu değişti ve direksiyonu su anda boyanmıs ve kilometresi süşürülmüş sattıgım kişilerle görüsüyodum en son 240.000km gibi bişeydi suan galeride
Etrafınızda birisi bakar birisi talip olur aklınızda ve dikkatınızde bulunması için buraya yazdım :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-sahibinen-2006-model-carevella-2.5-tdi-hatasiz-172051487/detay
|
|
407 COBRA
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Böyle insan dışı mahluklar olduğu sürece ticaretin adabı diye bir olay kalmıyor ve güven ortadan tamamen kalkıyor. Sizin gibi de güzel insanlar olduğu sürece böyle adi herifler hakettiğini buluyor. Güzel bir uyarı paylaşımı tebrik ederim arkadaşım. Helal olsun.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
ikram61
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol dostum forumdaki bütün arkadaslar bence bunun gıbı seylere biraz ilgi göstermeli aldıgımız araclar bu sekılde olursa ettıgımız zarardan sıkıntı belkı olmaz ama cektimiz reziliik sıkıntı iste
|
|
407 COBRA
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |