Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Organizasyonlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - "P.T. Kocaeli için İftar vakti"[Buluşma]03.08.2013
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

"P.T. Kocaeli için İftar vakti"[Buluşma]03.08.2013

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 11:33
Güncel,

Son 2 gün arkadaşlar gelenler iletişsin benimle
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 11:36
azizim gelmeyi cok istiyordum yanlız cumartesi günü allah izin verirse GİRESUN'a memlekete gidiyorum...

Affet beni hacıı Tongue
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 11:47
Orjinalini yazan: Alper'EN AKSU Alper'EN AKSU Yazdı:

azizim gelmeyi cok istiyordum yanlız cumartesi günü allah izin verirse GİRESUN'a memlekete gidiyorum...

Affet beni hacıı Tongue

Alper canın sağolsun, günler çuvala girmedi ya sizlerle tekrar bir araya geliriz inşallah bir gün :)

Güncel, bilgi verin rezervasyon yapacağım
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 11:48
inşallah gelince bi düzenleme yaparız yine Wink
Yukarı Dön
VLKNYKSLN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 17:52
Bence bu buluşmayı organize eden değil,organizasyona katılmak isteyenler organize etsin.Bir yere çektiğimden yada yanlış bir şey demek istediğimden değil.Herkes buluşma istiyor,organize ediliyor,kesin tarih veriliyor ama herkesin bir işi çıkıyor,arabası bozuluyor,bilmem nesi hasta oluyor,bir aksiliği o güne denk geliyor...Forumda onca kişiyiz ve cok sayıda KOCAELİ'den üye var fakat organizasyona katılacak sadece 5 arkadaş mı var ? Kimse k.bakmasın yada gocunmasın özellikle kimseyi kastetmiyorum ama yanlışım varsa düzeltin.
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 19:49
Katılmak isteyen 20 kişi var diyelim bu 20 kişi nasıl düzenleyecek bu organizasyonu? Herkes farklı bir gün isteyecek ve katılan yine 5 kişi olacak, yine birilerinin işi çıkacak yine birilerinin arabası bozulacak, yine birilerinin iş saatine denk gelecek, eğer katılmak isteyenlere bırakırsak bu organizasyon hiç olmaz. İzmit'de 4-5 ay öncesine kadar temsilci yoktu ve hiç organizasyon düzenlenmedi, neden? Çünkü bir kişi sorumluluk alıp uğraşmazsa olmaz ve olmuyor da, bu organizyonları düzenlemek kolay değil, yer ayarlamak var gelen kişileri kesinleştirmek var, en kötüsüde 10 kişilik rezarvasyon yaptırırsın bi bakarsın 5 kişi gelir sonra mekan sahibiyle seyir eyle cümbüşü.
Yukarı Dön
VLKNYKSLN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 21:05
Ben mekanla alakalı görüşüne katılmıyorum...Varsa tanışıklığın bi yerle veyahut varsa biraz dilin o işi kolayca halledersin.Diğer görüşlerine gelince...Ben 20 kişi var ise 20 kişi düzenlesin demiyorum zaten orası mübalağa idi.Gerçek anlamda 20 kişi varsa İzmitten 20 kişi kısa zamanda en uygun gününü söylesin,topluluğun daha fazla olabileceği günde mütabakata varalım,bukadar basit aslında.İşlerim yoğun olmasaydı Aziz arkadaşıma yardımcı olabilirdim organizasyonla alakalı...Gerçi mangal organizasyonunda elimden geleni yapacağımı çeşitlilikleriyle de belirtmiştim.Bence organize olacaksak,toplanma,sohbet,yemek,muhabbet olacaksa temsilciye gerek yok.Zaten gelmek istemeyen gelmiyor kimse kimsenin kulağından çekip getirmiyor.O yüzden herkesin istemesi ve herkesin birbirine daha yakın olarak irtibat kurarak aksilik çıkmadan kurguya gidilmesi bana daha mantıklı geliyor.
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
ersin025 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersin025 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 04:28
arkadaşlar çok üzülerek ve özür dileyerek belirtmeliyimki hiç hesapta olmayan bi sebepten dolayı bende katılamıycam İNŞALLAH kısmet olursa başka buluşmalarda yine bi arada oluruz şimdilik sizden affınızı istiyorum
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 11:31
Yapacak bişey yok sağlık olsun.
2 kişide olsa bu buluşma yapılacak rezervasyon için

mahmutbasaran +1
Aziz +1
Black GTI

olarak güncel. 
varsa geliyorum diyen bilgi versin lütfen. son güncel.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 14:59
buluşma 3 kişi olarak yapıldı, ve 3 kişininde aracı yoktu.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
mahmutbasaran Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mahmutbasaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 23:30
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Aziz arac olup olmamasi porblem degil onemli olan muhabbet ben acikcasi cok eglendim KUZUDA BAYAA Bi guzeldi hani....
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2013 Saat 13:25
Orjinalini yazan: mahmutbasaran mahmutbasaran Yazdı:

Aziz arac olup olmamasi porblem degil onemli olan muhabbet ben acikcasi cok eglendim KUZUDA BAYAA Bi guzeldi hani....

Aynen abi, hele tüm menüyü kendime geldiğini sanmam LOLLOL "AAA ABİ PARDON" :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mahmutbasaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 16:13

Orjinalini yazan: mahmutbasaran mahmutbasaran Yazdı:

Aynen abi, hele tüm menüyü kendime geldiğini sanmam LOLLOL "AAA ABİ PARDON" :))
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mahmutbasaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 20:11
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

buluşma 3 kişi olmuş araçları yokmuş ama eğlence ve muhabbet güzelmiş anlaşılan tebrikler arkadaşlar ALLAH dostluğunuzu bozmasın 
Amin cumlemizin...
Yukarı Dön
jpm06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jpm06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 Saat 23:58
yarın sabah itibari ile artık kocaelinde olucam eşyalarımı yükledim bu gün

Kocaeli kadrosuna her zaman katılabilirim :)
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2013 Saat 01:03
Kadro suanda tatilde eylulde gorusuruz insallah.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mahmutbasaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 05:29

Kadro suanda tatilde eylulde gorusuruz insallah.
baskan calisanlarda var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1009 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 229 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3568 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49192 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 470 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 289 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 508 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1738 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 981 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28752 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3673 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26065 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 2003 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English