|
"P.T. Kocaeli için İftar vakti"[Buluşma]03.08.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güncel,
Son 2 gün arkadaşlar gelenler iletişsin benimle
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
azizim gelmeyi cok istiyordum yanlız cumartesi günü allah izin verirse GİRESUN'a memlekete gidiyorum...
Affet beni hacıı
|
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Alper canın sağolsun, günler çuvala girmedi ya sizlerle tekrar bir araya geliriz inşallah bir gün :) Güncel, bilgi verin rezervasyon yapacağım
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
inşallah gelince bi düzenleme yaparız yine
|
|||
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Bence bu buluşmayı organize eden değil,organizasyona katılmak isteyenler organize etsin.Bir yere çektiğimden yada yanlış bir şey demek istediğimden değil.Herkes buluşma istiyor,organize ediliyor,kesin tarih veriliyor ama herkesin bir işi çıkıyor,arabası bozuluyor,bilmem nesi hasta oluyor,bir aksiliği o güne denk geliyor...Forumda onca kişiyiz ve cok sayıda KOCAELİ'den üye var fakat organizasyona katılacak sadece 5 arkadaş mı var ? Kimse k.bakmasın yada gocunmasın özellikle kimseyi kastetmiyorum ama yanlışım varsa düzeltin.
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Katılmak isteyen 20 kişi var diyelim bu 20 kişi nasıl düzenleyecek bu organizasyonu? Herkes farklı bir gün isteyecek ve katılan yine 5 kişi olacak, yine birilerinin işi çıkacak yine birilerinin arabası bozulacak, yine birilerinin iş saatine denk gelecek, eğer katılmak isteyenlere bırakırsak bu organizasyon hiç olmaz. İzmit'de 4-5 ay öncesine kadar temsilci yoktu ve hiç organizasyon düzenlenmedi, neden? Çünkü bir kişi sorumluluk alıp uğraşmazsa olmaz ve olmuyor da, bu organizyonları düzenlemek kolay değil, yer ayarlamak var gelen kişileri kesinleştirmek var, en kötüsüde 10 kişilik rezarvasyon yaptırırsın bi bakarsın 5 kişi gelir sonra mekan sahibiyle seyir eyle cümbüşü.
|
|||
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
||
Ben mekanla alakalı görüşüne katılmıyorum...Varsa tanışıklığın bi yerle veyahut varsa biraz dilin o işi kolayca halledersin.Diğer görüşlerine gelince...Ben 20 kişi var ise 20 kişi düzenlesin demiyorum zaten orası mübalağa idi.Gerçek anlamda 20 kişi varsa İzmitten 20 kişi kısa zamanda en uygun gününü söylesin,topluluğun daha fazla olabileceği günde mütabakata varalım,bukadar basit aslında.İşlerim yoğun olmasaydı Aziz arkadaşıma yardımcı olabilirdim organizasyonla alakalı...Gerçi mangal organizasyonunda elimden geleni yapacağımı çeşitlilikleriyle de belirtmiştim.Bence organize olacaksak,toplanma,sohbet,yemek,muhabbet olacaksa temsilciye gerek yok.Zaten gelmek istemeyen gelmiyor kimse kimsenin kulağından çekip getirmiyor.O yüzden herkesin istemesi ve herkesin birbirine daha yakın olarak irtibat kurarak aksilik çıkmadan kurguya gidilmesi bana daha mantıklı geliyor.
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşlar çok üzülerek ve özür dileyerek belirtmeliyimki hiç hesapta olmayan bi sebepten dolayı bende katılamıycam İNŞALLAH kısmet olursa başka buluşmalarda yine bi arada oluruz şimdilik sizden affınızı istiyorum
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yapacak bişey yok sağlık olsun.
2 kişide olsa bu buluşma yapılacak rezervasyon için mahmutbasaran +1 Aziz +1 Black GTI olarak güncel. varsa geliyorum diyen bilgi versin lütfen. son güncel.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
buluşma 3 kişi olarak yapıldı, ve 3 kişininde aracı yoktu.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen abi, hele tüm menüyü kendime geldiğini sanmam "AAA ABİ PARDON" :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
jpm06
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yarın sabah itibari ile artık kocaelinde olucam eşyalarımı yükledim bu gün
Kocaeli kadrosuna her zaman katılabilirim :) |
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kadro suanda tatilde eylulde gorusuruz insallah.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |