|
1.4 Hdi de 16 jant kullanan varmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 01:12 |
|
Merhaba arkadaşlar.1.4 hdi için;
Bu hafta Jant lastik işine girecem. Düşüncem Şu: 16inç bir jant alıp ince yanak, geniş taban bir lastik takmak istiyorum. sorum şu; bu şekilde lastik kullanan varmı aranızda. Özellkle performans kaybını merak ediyorum. ne derecede etkileniyor? yakıt durumu ne kadar değişiyor. birde Bu şekilde bir jant için hafif bir yolu varmıdır? |
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 17 kullanıyorum. Yol tutuş artıyor. yakıt artıyor. Çekiş düşüyor ve doğal olarak hızlanmada yavaşlıyor. Ama görüntü güzel duruyor. Benim tavsiyem. 15 " 206 gti veya 206 cc ( quiksilver ) jantından başka jant düşünmemen. Orjinal jant her zaman diğer seçimlerden daha iyi ve sağlamdır. 15 " den fazlasıda 1.4 hdi ya çok diye düşünüyorum.
|
||
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
|
keşke imkan olsana 16 lık bir 206 hdi sürsem en iyi kararı ozaman veririm.
bide orjinal jantı nerden bulacaz onuda bilmiyorum
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende 16 jant düşünüyorum ama .. çelik yada döküm malzeme kesinlikle tavsiye edilemez benim seçimim 307 5 kollu jantı hem alüminyum hemde orjinal kullanan arkadaşlar var çok memnun
|
||
phaselispa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
|
alüminyum almak lazım demi hem daha hafif
|
||
||
phaselispa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
|
gökhan bey sizinki alüminyummu çelik mi?
|
||
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sahibinden de araştıracaksın başka türlü bu jantları bulmak zor. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabiki en güzeli en sağlıklısı alüminyum .. başkası yalan bence
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sahibinden.com da var baya araştırmanda yarar var
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot Orjinal Çelik jantı. o Alüminyumlar benim bildiğim araçların üstündeki saç jantlar. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayır kardes yanlısın var. arac ustundekı sac jantlar dıger adı teneke jantlar alumınyum degıldır. bıldıgınız FE37 demırdır... :D onun harıcındede celık jant dıye tabır edılen jantlar esasında alasım jantlardır...
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğrudur ben pek jantların ham maddesiyle ilgilenmediğim için Yoksa eski 106 ımda 5 kere jant değiştim 206 dada daha orjinal jant harici 2 oldu.
|
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende gökhana katılarak hem aracı yormaman hem yakıt hem çekiş hem orjinallik düşünerek gti yada cc jantı derim.
|
||
Japon
1. Vites 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |