|
Bölüm İçeriği ve Kuralları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 19:55 |
Türk Silahlı Kuvvetleri
Bölüm İçeriği: Anılan Bölüm Başlığı Altında: Türk Silahli Kuvvetleri Turkish Armed Forces Türk Kara Kuvvetleri Turkish Land Forces ''ŞEHİTLERİMİZ'' Şehit Varisleri ile Malul Gaziler ve Muharip Gazilere Sağlanan Haklar Doğal Afetler Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı (DAK) Basın Açıklamaları Basın Duyuruları Mesajlar Atatürk ve Dünya Barışı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Bölge Barışına Yaklaşımı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Barışı Destekleme Harekâtlarına Katkıları TSK Askeri Eğitim ve İşbirliği Faaliyetleri Askeri Eğitim İşbirliği Faaliyet Konuları Barış İçin Ortaklık Eğitim Merkezi Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi Tatbikatlar ve Gösteriler Forum Kullanıcılarının Türk Silahlı Kuvvetleri Hakkındaki Soru ve Sorunlarına İKK Dahilinde Cevap Vermek, Gerekli Bilgilendirmelerin Yapılması ve Yönlendirilmesi, Tarafımdan Çekilmiş ve Kaydedilmiş, Internet'te Kendi Kişisel Facebook Hesabım Hariç Hiç Bir Yerde Bulunmayan (Kaynak Göstermemek Suretiyle Çalan Hırsız/Hırsızlar Hariç!) Faaliyet, Spor, Aktivite, Operasyon ve Diğer Gelişmeler Hakkındaki Fotoğraf/Videolar Paylaşılacaktır. Paylaşılacak Unsurlar Zaman İçerisinde Tarafımdan Sürekli Arttıralacaktır. Anılan Başlığın, peugeotturkey.com Adlı Forumumuza Uğurlu Gelmesini Diler, Bütün Forum Sakinlerine Esenlikler Dilerim! Not: Anılan Bölümün Kurallarını İlgili Yönetici Belirleyecektir.
Düzenleyen SerKan1923 - 17 Kasım 2013 Saat 20:16 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |