|
106 xr teyp kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
onurhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 19:33 |
abilerim öncelikle iyi akşamlar.yeni konu açmak istemezdim ama benim sorunuma benzer bi sorun bulamadım.o yüzden bu konuyu açıyorum eğer gözümden kaçmışsa özür dilerim.
abiler benim sorunum şu: 99 model 106 xr otomatik şanzıman aracım var..geçenlerde kutup başını sökmem gerekti ve haliyle teyp resetlenip code istemeye başladı..teyp kodu elimde var fakat kodu teybe bir türlü giremiyorum..hangi rakama basarsam basayım hiç birşey yazmıyor.. ayrıca bu kodu girerken değişik sistemler gördüm..birinci haneyi girmek için bir tuşuyla,ikinci rakamı girmek için 2 tuşuyla rakam kadar basmak gerekiyormuş..yoksa direk rakamlardan kodu yazayımmı? bilgi verirseniz çok sevnirim.şimdiden teşekürler |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen soylediginiz gibi 4 haneli kodunuz ornegin 8793 olsun.
1 tusuna 8 kere basiyorsunuz, sonra 2 tusuna 7 kere, sonra 3 tusuna 9, sonrada 4 tusuna 3 kere. |
|
onurhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekür ederim abi sağolasın :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |