|
Arka Torsiyon sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aga
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2022 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2023 Saat 15:37 |
Bir süredir arka taraftan gelen metal sesi nedeni ile
arabayı Yetkili Servise götürdüğümde; Uzman usta tarafından “arka torsiyondan
geliyor, torsiyonun değiştirilmesi gerekiyor”
teşhisi konuldu. Ancak ücretli değişim yaparım diyor. Yaptığım araştırma sonucunda; 2014 ve 2015 model 308 model
arabalarda bu tür arızaların ortaya çıktığı ve “Üretim Hatası” olarak
belirlenen bu arıza için “ücretsiz torsiyon değişimi” yapıldığı bilgisine
eriştim. Daha önce bu olayı yaşamış ve değişim yaptırmış olan var mı? Var ise özelden bana yazabilirmi? Teşekkürler. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence peugeot merkezi arayıp bu konu ile ilgili bilgi almanızı tavsiye ederim. eğer daha önce böyle bir işlem varsa ücretsiz değişim isteyin ve başka bir serviste inceleme yapılamasını talep edin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Aga
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2022 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot Türkiye Müşteri Hizmetleri ile irtibat kurdum, oradan aldığım cevap " garantisi bitmiş olduğu için ücretsiz değişim yapılamıyor" şeklinde oldu. Bu cevabı yazılı olarak istediğimde ise yazılı cevap vermiyorlar. Halbuki bu tür "ayıplı üretim / üretim hatalı" parçalar için garanti süresi veya arabanın km.si önemli olmamalı diye düşünüyorum.
Diğer taraftan 2014 ve 2015 yılı üretimlerinde bu arızanın kronik bir sorun olduğu ve ücretsiz değişimlerin yapıldığı Forumlarda yer alıyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |