|
çanakkale ayvacık ve asos mini buluşma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2014 Saat 10:55 |
Herkese sevgiler selamlar öncelikle bulunduğum yere yaklaşık 100 km çanakkaleden gelen atilla kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum ilgìsi ve saygısı beni çok memnun etti güzel muhabbetli bir gün geçirdik ve çok güzel yerler gezdik herzaman derimki bi insanın içi güzelse dışına yansıyor atilla kardeşime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum hepinizin bayramı mubarek olsun :)
Düzenleyen Serkan - 27 Temmuz 2014 Saat 10:59 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşaallah abi çok güzel kareler, tebrik ederim. 5 gün sonra bende kaçıyorum İstanbul'dan :)
|
|
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
Seninde güzel fotolarını bekliyorum
|
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Helal size beyler süper olmuş
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süper bende kaçıcamda bu istanbul bırakmıo beni :(
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
by_cüneyt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
Aynen beyler tatil insana çok iyi geliyor .buluşmada harbiden güzel oldu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |