|
307 ye yeni jant |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
neo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha once audi a4umde 18 jant da kullandım. kuskusuz 17 jant guzel olurdu ama ınce yanak lastik hem sertlik acısından hem de cukur vs de balon acılarından sıkıntılı. 16larda da 5 kollu pejo jantları fena degil ama onlara da spacer lazım cunku cok icerde kalıyor. onları takacagıma kapaklı sac jantlar kapabilirdi.
|
|
saygılar...
|
|
ACHTUNG
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
xs jantı taksan daha gösterişli dururdu ama almışşın artık güle güle kullan
|
|
neo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yay taktım... yeni resimler
Shot with FinePix J30 J32 J38 at 2010-03-31
Shot with FinePix J30 J32 J38 at 2010-03-31
|
|
saygılar...
|
|
fireblade
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
neo senin arabaya kardeş geliyo :)
bembeyaz olunca gerçekten çok güzel oluyor..forma eskilere göz atıyorum ama varmıdır jant lastik takımı satan arkadaşlar ?
|
|
Halis Öğretmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
|
Cidden punto jantı gibi duruyor.Güle güle kullanın.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
azıcık zamana ihtiyacım var
ilan açacağım tam olarak karar verdiğimde
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş jant modeli kötü değil ama renk olayı bence olmamış. onları parlak gri veya nikelaj rengine yakın yapsan yakar ortalığı. yaylar da güzel olmuş. peki ben sana sorsam, 16 ölçü nasıl? hiç boşluk kaldı mı? yani 17 taksan da olur muymuş?
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
neo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikte yardımcı olamam bu jantları verebilirim istersen...
|
|
saygılar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guzel durmus yaylı halı kaclık yay taktın malıyetı ne akdara cıktı
|
|
neo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantların rengi zaten dedigin renkte idi (nikelaj rengine yakın). daha once cok taktım o renklerden. araba beyaz olunca degisiklik olsun diye siyaha boyattım.
bosluk ile ne kasdettigini anlamadım ama 17 jant + yay ile konforda hic sansım kalmayacagı icin bu sefer 16lık jant ile isimi gordum. su an orijinal yaylarından belki bir kademe daha sert oldu ama lastik secimi de konforda cok onemli. kar lastiklerini cıkarıp conti sp2 leri takınca araba limoya donustu nerdeyse...
bu jantın belki tam yandan bakıldıgında bir ozelligi yok ama bu jantlar 7,5 inch yani dısa dogru oldukca offsetli. dolayısıyla diagonal ve ön ve arkadan bakıldıgında dısa donuk yapısıyla gayet kaslı
ve guzel bir goruntuye sahip.
forumda nedense cok buyuk bir hayran kitlesine sahip 5 kollu orijinal pejo jantı bana cok ozelliksiz geliyor. belki offsetli versiyonu olsa cok guzel olurdu. ama su andaki camurluk icinde gomulu hali hic guzel degil. RC yantları cok hos ama onların da biraz dısa donuk hali gerekir. belki spacer la halledilebilir ama spacer guvenli bir cozum degil.
|
|
saygılar...
|
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
güle güle kullan arkadaşım önemli olan senin beğenmen.bence de fena değil.kullan ileride sıkılırsan satar yada takasta değiştirirsin.
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güle güle kullan bence çok kötü olmamış. yayla daha iyi duruyor tabi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |