|
Cruise kontrol |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
be taktırdım kardeş 307 2006 makyajlı kasa 130 tl kol 50 tl açtırma bilgisayardan 180 tl ye mal oldu.. bugün 50 km bi yola gittim açtım cruise controlu 100 km ayarladım 3.3LT/100 km yaktı gayet güzel..
|
||
everest
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
istanbulda bu işi yapan yokmu acaba
|
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
Sonunda bana yaptıracaksınız bu işi ben kendi aracıma taktım elektronikçide aktif ettirdim 150 lira gibi bi maliyeti oldu işçilik vs hepsi dahil.
önce fren pedalı ile debriyaj pedalına giden soketleri kontrol etmen lazım 4 kablolu ise büyük ihtimal %90 uygundur takıp kullanılabilir
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
+1
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
tarantula_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40539&title=satilik-hiz-sabitleyici-kol Kol almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim.kargo dahil taksitli 100 tl urun sifirdir.bu zamana kadar çok kisiye sattim Düzenleyen tarantula_tr - 23 Ocak 2016 Saat 02:29 |
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
2007 307 var bende makyajlı kasa cruise control taktırmayı düşünüyorum sıkıntı yaşatıyormu acaba
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hiç bir sıkıntı çıkarmaz bence bir çok kullanıcı taktırdı ve kullanıyor 206-307-308 vs. bir çok modele takılmıştır ve kullananlarda çok nadir sorun yaşayanlar oldu.onlarda genelde uyumsuzluk problemleri abs olmayışından dolayı abs olmayınca çalışıyor fakat tekleme gibi problemler yaşanıyordu sanırım forumda konu ile ilgili bir çok konu mevcuttur.
Düzenleyen sonerkyl - 18 Şubat 2016 Saat 14:09 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
hepsine baktım araştırdım 2006 model ve üstü makyajlı kasa 307 lerde sorun yaşayan yok gibi ama bundan iki ay önce aracıma aux bağladım aktif ettirmek için servise gittiğimde pc ile aktif eden arkadaş yapmadıklarını sağlıklı çalışmadığını söyledi ama aracın orjinalinde bu sistem için bir alt yapısı var .Düşünüyorum birde araç manuel en fazla debriaja basar vitesi boşa alırsın takılı kalırsa falan diye...
|
||
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ya kim neyde neyi denemis de boyle konusuyor. Yapamiyoruz veya yasak diyen yokta olmuyor ne demek. Kim ne sikinti yasamis bir yazsin buraya ben de bileyim.
|
||
dgngogo
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2005 model dizel 1.6 hdi için sordum yetkili servise 250 tl istediler her arabaya olmuyor dediler 1 yıl garanti dediler saglıklı oldugunu söylediler
|
||
her zaman hazırım
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
250 tl nasil bir rakam ? Serviste parca fiyati 270tl bedavaya yapmayacak bu adamlar 250 nasil oluyor ? Muhtemelen eski kol kullancaklar baska izahi yok. Her arabaya olmuyor evet. Neye ansil garanti veriyorlar bunu anlayamadim kola mi isleme mi bisi olmaz diye mi ? Servisin biri sagliksiz biri saglikli diyor bend e bunu anlamiyorum. Bir agiz birligi yapsalar da kafasinda dusunce olanlar da belirlese . |
||
Yenilmez308+207
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yenilmez308+207
|
|
Merhabalar alicilik. 2008 model 308 1.6 hdi comfort aldim. Cruise taktirmak istiyorum. Antalyadayim bana yardimci olabilirmisiniz. Uygun fiyata ve uyumlu bir kolu nerden alabilirim. Antalyada montaj için yardımcı olabilecek tanıdık varmi. Şimdiden teşekkürler.
|
||
308+207=Mutlu Aile😉
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Size en yakin arkadasim Adana da Forumda 100tl ye satan arkadas var. Internette de cin klon kollar 50-60-70 tutturabildigine satiliyor. Ben orjinal kol kullaniyorum sifir fiyati 170tl. |
||
Yenilmez308+207
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yenilmez308+207
|
|
Orjinal olmasını tercih ederim tabi. Ancak montaj ve tanıtımı yapacak bi usta bulursam iyi olacak. Arada ankaraya da yolum düşüyor. Belki sizin yaniniza gelirim😉
|
||
308+207=Mutlu Aile😉
|
||
ARDADOGAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
istanbulda aktif etirdiim arkadaşar avcılar sanayi sitesinde
|
||
|
||
anlsln
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugün 2005 model 307'ye izmir 6. sanayide sabitleyiciyi taktırdım. izmirde düşünen varsa yönlendirebilirim
|
||
fkul
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2016 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
20 gün önce peugeot 307 sw 2006 model yeni kasa aracıma internetten kol aldım kendim taktım 50 tl ye aktif ettirdim çok memnunum süper çalışıyor limitleme çalışmıyor limitleme yi aktif ederseniz kol hiç çalışmıyor.ayrıntılı bilgi isterseniz msj atabilirsiniz.
|
||
tutku desem
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
hocam merhaba memnun kaldınmı? ve toplam ne kadara maal oldu? |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
arkadaşın dediği gibi fiyat ve temin edilecek yer konusunda bilgi verirseniz, alacak arkadaşlara yardımcı olursunuz. |
||
seyfi8935
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyfi8935
|
|
iyi günler hocam hız sabitleme kolunu nerede taktırdığınızı öğrenebilirmiyim birde maliyeti ne oldu acaba Düzenleyen seyfi8935 - 15 Temmuz 2016 Saat 09:17 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |