|
206gtı&306gtı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 Saat 18:28 |
evet arkadaşlar üretimi durmuş iki model hakkında artıları eksileri nelerdir sizce hangisini almak daha mantıklıdır sonucta ikiside 2.0 litre motora sahipler....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vallahi 306 ya karsı bı duygusal bagım oldugunu ve 206 kasasını hıc sevmedıgımı dusunecek olursak :) 306 her yonuyle iyi gelıyor:D Insan zaten Çok sevdıgı bırının yada Birşeyin Hatalarını Görmezmişya:) aynı onun gibi
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 tabiki de.. Ama GTI olan cinsinden :D |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 in bittiği yerde 6 başlar....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabikide 306 yau
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 Gtı..Başka söze gerek yok...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3yüz6 =) sekli yeter
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani..... 300 altı
|
|
Cihan_RS
1. Vites Schumi Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2008 Konum: Fatih Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 306 diyorum bizzat test ettim ve onayladımda hatta :D 206 ya bi boy felan gittim ilk iki viteste zaten 306 2 den sonra açılıyo 3 e takmadım bile :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 in bittiği yerde 6 başlar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gti-6 rulezzzz |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306+6=gti |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YANİ ŞİMDİ BİZİMKİ GTİ DEĞİLDİYE ADAMDAN SAYILMIYORMU
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maalesef 306 GTİ sonra çıkarılan 206 GTİ bekletinlerin çok gerisinde kalarak motor güç ve randıman bazında giden geleni aratır durumuna düştü...Tabi bunda etkili olanda Avrupa emisyon kural normlarıda etkilidir.Atmosferik olarak yüklemeye çalışmak parasal olarak tam karşılığını vermekten uzak....Nispeten RC ile bu durumu düzeltmeye çalışıyor....
Olaya sırf 6. vites bazından bakmayın.....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pejonun gtı aleminde en yavaş gtısı bana göre 206 gtıdır zaten üstünde 406 motoru var ayrıca fabrıka bile hatasını anlayıp gtı180 i nie çıkarınki(rc) 306 ile verileri aynı olsada 306 alır gibi 206 daha çok tuninge gelen araba tamponlar lambo door felan :) 306 standart hali bile yeter
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 makine 206 sportif
106 fare
ben sprotif takılırım ;) ve takıldım da
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |