|
yol bilgisayarı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
orhan3435
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhan3435
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2019 Saat 23:55 |
pejo 207 1,6 sw yol bilgisayarı uyarıların kaydı bölümünde ilk önce park lambaları arızası uyarısı vermekteydi sağ taraftaki bozuk lambayı değiştirdim. kontak açık konumda ve motor çalışmıyorken arıza yok diyor fakat motoru çalıştırıp tekrar uyarı kayıtlarına bakınca park lambaları arızası göstermeye devam etti. bende değiştirmişken soldaki lambayıda değiştirdim şimdi iki defa alt alta park lambaları arızası uyarısı yazmaya başladı kutup başını çıkarıp tekrar taktım sonuç değişmedi sorunu nasıl düzeltebilirim
teşekkürler
|
|
np
|
|
ergin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2019 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Taktığınız ampuller led ise canbus özelliğinin olmasına dikkat edin. Akım algılamadığı için beyin uyarı verebilir.
|
|
orhan3435
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhan3435
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ilginize teşekkür ederim.hayır normal lamba çıkarılan kanalardan hiç farkı yok
|
|
np
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |