|
2007 Berlingoya 3 satır ekran uyarmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kerimbayici
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kerimbayici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 Saat 11:29 |
Selamun Aleykum arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve bundan sonra burada sık sık aktif olacam inşÂllah. Benim 2007 kasa model eski1.6 HDI Berlingo aracım var. Ortadaki 2 satırlı bilgi ekranı Pixel kaybına uğramış ve bunu 3 satırlı ekran ile değiştirmek ve Ekran kumanda kolunu aktif etmek istiyorum. Aynı zamanda göstergeler için renk değişimi yapmak ve göstergeleri beyaza çevirmek istiyorum. Aracı alalı 1 hafta oldu ve oldukça da memnunum. Peugeotu olan bir arkadaşımın önerisi üzerine sayfaya geldim. Bilindiği gibi Partner ve Berlingolar birebir aynı araçlar. Aradaki tek fark markaları. O yüzden beni de aranıza kabul edin :)
Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam. aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun aramıza kabul ederiz hocam ne demek öyle ayrı gayrı olmaz kardeş firma zaten tavsiyem öncelikle soket tipine bakmanız muhtemelen uyum sağlayacaktır ama 3 satır ekran kıtlığı var bu aralar malesef çıkmacılarda bile zor bulunuyor. gösterge ışıkları değiştirmek biraz zahmetli bir işi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kerimbayici
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kerimbayici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hoşbulduk bu sıcak karşılama için Teşekkür ederim. Avrupa akasında yaşadığım ve interneti aktif olarak kullandığım için 3 satır ekran bulma konusunda sıkıntı yaşamam.Pin girişlerini kontrol edip ona göre 307 ekranı da sipariş verebilirim. Com2000 düğmesini aktif edecem. Yanlız sinyal kolu üzerinde de kapalı bir düğme fark ettim. O tuşun fonksiyonu nedir bilgi sahibi olmak isterim.i
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar. Hoşgeldin aramıza. Aracında hayırlı olsun. Sinyal kolu ucundaki düğme gibi olan şey, far sensörü tuşu. Senin araçta aktif olmayabilir.ayrıca 3 satır ekran bulursan bana da bilgi verirmisin. Bnde düşünüyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim. arkadaşımızın dediği otomatik far yağmur sensörü için o. yol bilgiyarı için silecek kolunun ucundaki çalışması lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |