|
Air Freshener'ını Kendin Yap |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 01:35 |
Oto kokusu için para dökmeye gerek yok.
Denemekte fayda var. Ben açık parfüm satan yerden beğendiğim bir esansı alıp soda ile karıştırıp yapmayı düşünüyorum. Denemek isteyen arkadaşlar olursa videosunu aşağıya yükledim. Sonuçları sizinle paylaşırım. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzel fikirmis. Bebegin odasina koymak icin okaliptuslu bir esans var. Nezle oldugunda burnunun tikanmasini onlemek icin. Tamamen dogal ama aman Allah'im iki damlasi nasilda kokutuyor odayi oyle. Arabaya degisik versiyonu koyulursa guzel sonuc alinabilinir.
|
|
emrecan
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mantıklı en kısa sürede denicem
|
|
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
|
sulocan_5
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel görünüyor..soda çamaşır sodası mı?
|
|
Eric Cartman
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Küçük bir tavsiyede bulunayım. Görseldeki glade kokuların bitmiş bi şişesinin içine 5 liraya satılan doldurma parfüm alıp döküyoruz. Arabanın içi en az 15 gün buram buram parfüm kokuyor. Tercihim Lacoste Red
|
|
Screw you Guys I'm Going Home
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |