|
Bipper Connet Pack 3 Yıldır Kullanıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kmhayta
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 16:43 |
Merhaba arkadaşlar, ben şuan yeni 308 almak istiyorum ve sürekli araştırıyorum ama gerçek kullanıcı bilgilerini bulmak nerdeyse imkansız. Bu yüzden kendi aracımla ilgili bilgileri sizle paylaşmak istedim. belki almayı düşünenler için faydalı olur. İstanbul şehir içi (Ort : 23km)tüketimi 6.5 ile 7 arası gelip gidiyor mevsime göre artıyor azalıyor. Araç yeterince gürültülü çalışıyor ama yeni 301den daha az motor sesi var. Suspansiyonları arkda oturanları oldukça sallıyor. Arkada oturupta yol tutan çok akrabam var. Silecekleri sesli çalışıyor ötüyor. Alternatör elektrik süpürgesi motoru gibi ötüryor. *1.4 hdı motorun Hidrolik motor kayış koruma tenekesi güzelce ötüyor. *1.4 hdı motorun Araba yüklü iken biraz hantallaşıyor, boluda yol verdiğim tırlar oldu :D Uzun yolda 5 kişi ile 5,5lt civarı yakıyor. tek kişi 4,8lt düşüyor. hız 90- 110 km aralığı. Güzel yanı yokmuş gibi gelsede bu araba için bunlar önemli sorunlar değil. Motoru sorunsuz gibi. Ben bu arabayı aldığım da arabalardan anlamıyordum hatta kullanmayıda bilmiyordum. Şuan takasa verip yeni 308 alacağım. ama insan arabasını vermek istemiyor. belki 308 almam arabamla devam ederim. Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. |
|
sahmath
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2014 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu bibberlerin otomatik olanlarından almayı planlıyorum tavsiye eder misiniz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |