|
3008 (2017 Allure) ek ozellikler ekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mikarin
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2023 Saat 22:20 |
merhabalar
yaklasik 1 haftadir 3008 model araca sahibim. Aracta baya bir ozellik var gibi ama koltuklar isitmali degil. Sonradan isitmali yapmak mumkun mudur? mumkunse bunun dugmesi falan nereye konuyor? Sol taraftaki yere mi ekleniyor yoksa ekrandan mi aciliyor? Ambiyans isiklarim mavi renkte. Acaba bunun GT line dakiler gibi renk secenegi nasil aktif hale getirebilirim? kablosuz sarj bende yok ama o kucuk kisma nasil kablosuz sarj ekleyebiliriz? Zaten android auto icin kablo takinca sarj oluyor ama meraktan soruyorum. Tesekkurler. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.
Sorularınızın cevaplarına gelince 1-Koltuk ısımak malesef tek düğme takma ile olmuyor. Isıtma reziztansları koltuk içinde olduğu için yapılmayacak birşey değil ama baya masraflı olabilir. Muhtemelen tesisatı hazırdır ancak dediğim gibi koltuk değişecek. tesisat yoksa tesisat çekilecek bsı uyumlumu vs. uzar gider 2-Ambiyans aydınlatma ile ilgili bilğim yok ama aracın beyine bakıp kontrol etmek gerekir bazen sistemden kapatabiliyorlar. 3-Kablosuz şarj içinde yerine bakmak lazım dediğim tesisat hazır oluyor ancak şarj cihazı olmuyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Mikarin
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Internette goruyorum programliyorlar gibi ama herkesin actik dedigi seyler ben de hali hazirda var. ambiyans isiklari acaba sadece 2008 de mi degisiyor bilmiyoru. GT line da degisiyor diye dusundum ama internette gordugum videolarda hep 2008 acaba denk mi geldi ki |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O konu hakkında bilgim yok malesef. Ama ruslar bu konularda iyi youtube da rus kanallarını bulursanuz daha detaylı bilgiler olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |