|
3008 gaz pedalı ve direksiyon titremesi hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Foolhardy
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Foolhardy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2020 Saat 15:18 |
Arkadaşlar merhaba,
Şubat 2020 de sıfır 3008 1.5 bluehdi active life prime edition araç aldım. Ancak geçen aydan itibaren gaz pedalında çok şiddetli bir titreme gelmeye başladı. Hatta bu titreme sanki direksiyona bir şey değiyormuşcasına da direksiyonu da etkiliyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ? Sıfır bir araçta böyle bir sorunla karşılaşmak çok canımı sıktı. Şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen Foolhardy - 06 Haziran 2020 Saat 15:21 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşglediniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanınız. Bazen duydugum bir sıkıntı genelde on takımla alakalı bir durum olabiliyor hocam yetkili servisin en kısa sürede randevu almanızı tavsiye ederim. Belki yazılımla da düzebilir. Bazen enjektör ve aks lardan kaynaklı olduğunuda görmüştüm.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Goodday
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Foolhardy,
Merhabalar. Aracınızdanbahsetriğiniz benzer problem benim 2019 30008 eat8 aracımda da mevcut. Özellikle düşük devirlerde vites değiştirirken bariz bir titreşim yapmakta. Bu problemden dolayı2 defa servise götürdüm her ikisindede bir problem bulunamadı ve aracın kısa mesafe kullanılması nedeniyle kaynaklandığı söylendi. Titreşimin katalitik konverterde tıkanma nedeniyle olabileceği ve aracı boş bir yolda 20 dk kadar manuel vites modunda 3,4 ve 5. viteslerde 20 dk kadar 3000 3500 devir arasında kullanırsam konverterdeki tıkanık probleminin açıldığı söylendi. Yaptım ama değişen bir şey olmadı. Son 2 haftadır istanbul içinde açık trafikte 600 km yol yaptım titreşim yok gibi ama hala tekrarlayabilir gibi geliyor. Titreşim konusunda aracı zorlamadan servis tarafından bulunan bir problem ile giderirseniz lütfen tecrübelerinizi aktarmanızı rica ederim. İyi günler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |