|
308 Hız Sabitleme ve Limitleme kolu takma |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
rusty
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de 2009 308 vti comfort var. Bende sonradan hız sabitleme kolu aldım.limitlemeli olan.sonra taktırmak için İstanbul'daki lion servise gittim. Bana ustam dediki ve dediğide çıktı, bak sen kolu yanlış almıssın sonradan kol taktırmalarda limitlemeli olanı taktrırısan gaz pedalı sensör arızası alırsın dedi.gerçektende silinmiyor bu arıza kodu. Sıkıntısı oldu mu diye sorarsan evet oldu.gaz da ani kesiklik yapıyordu. Sonra lion servise geri gittim dedimki usta gerçekten haklıymıssın.sök bunu tekrar orjinal haline getir dedim.söktük. sonra kolu letgodan sattım. Sonradan kol alacaksan 308 için on off şu olanından al
Düzenleyen rusty - 05 Kasım 2020 Saat 22:02 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çin kolalrı aızalı ve ya usta kodlamada yanlış yapıyor.
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 yıl önce Peugeot Partner 2.0 hdi aracıma Çin aliexpress den sabitleme kolu aldım,
şuana kadar bir problem yaşamadım, belki benim satın aldığım satıcı dürüstü bilemiyorum ben yorumlara bakarak aldım Türkiye'den de çok alıcı vardı,
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |