|
İlk sanal modifiye denemem.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
princealtair
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 21:03 |
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
kardeş bu sanal modifiye prğramını hangi siteden indirdin link atabilirmisin
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
princealtair
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
Bunu photoshop ile yapıyosun ayrı program yok bildiğim kadarıyla
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah hocam bayağı emek harcamışsın :) tampon daha iyi olabilirdi sanki :D :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık güzel olmuş ya adı uzerınde sanal modifiye burdada abartı makbul gerçekte ise sadelik :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
princealtair
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
dogru gercekte yapamayacaklarımızın adı sanal modifiye can sıkıntısı işte biseyler cıkarmaya calısıyoruz
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buda Benim Arabanın Jantlı Hali Hakan Sağolsun :) Fikir İçin Yapıver Dedim Hemen Yaptı Sağolsuun :) |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
princealtair
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
[QUOTE=Zagorka]
Buda Benim Arabanın Jantlı Hali Hakan Sağolsun :) Fikir İçin Yapıver Dedim Hemen Yaptı Sağolsuun :) |
|
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
harika :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk seferde bu kadar icraat he bende zamanında çok uğraşmıştım bu işle ama ilk seferde sadece araba basabiliyodum :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
princealtair
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
|
cok uğraşmıştım bişeyler cıksın diye böyle oldu şimdilerde 3d modellemeye sardım bakalım derslere basladım prog da bulursam bi 3D modifiyeli 206 yapmayı düsünüyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |