|
BSI KUTU ARIZASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kenanemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2023 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenanemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2023 Saat 22:58 |
Selamlar arkadaşlar.
2017 3008 GT Line aracım garantide iken birkaç kez start stop devreye girmiyordu, yazılım yüklendi zaman zaman yaşadım bu durumu, daha sonra akü boşaltımı yapmıştı servis 2019 yılında yeni akü taktı. Ocak 2023 de tekrar sıfır akü aldım. Mayıs ortasında yine kü boşaltımı oldu. Araç elektrik arızası ışığı yaktı. Akü servisine götürdüm aküe sorun yok aracınıza baktırın dediler. Bugün 50,000 bakımına girdim ve BSI kutusunun değişmesi gerektiği söylendi. Bir haylide ücret istendi. Konu ile ilgili bilgisi olan ve tamiri ile ilgili yetkin bir usta ismi verebilecek olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
|
|
kenanemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2023 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenanemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Servisin BSI kutusu değişmeli dediği aracımı tavsiye üzerine bir beyin tamircisine götürdüm. Bilgisayara bağladı BSI kutusunda görünen hataları gördük hepsinde "GEÇİCİ" yazıyordu. Akü değişimi sırasında görülebileceği ancak serviste sıfırlanması gerektiğini, fazla para alabilmek için bu yola başvurmuş olabileceklerini söyledi. Gerekli sıfırlamaları yaptı, hata alırsan gel bakalım dedi. 7000TL istenen işi 200 TL ye halletti. Bakalım akü boşalmaya devam edecek mi, sorun yaşayacak mıyım? Mevlam neylerse güzel eyler...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |