|
Vitesteki Sertlik ve Radyo Hakkında Soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ycrour
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2020 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 Saat 23:02 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,2011 model manuel Bipper Tepee aracım var.Vitesi aşırı sert vites arttırırken ve azaltırken kolum çok ağrıyor daha önce başına gelen varsa nereye bakmam gerektiği hakkında bilgi verirse sevinirim.Bir de fotoğraflarını eklemiş olduğum orijinal teybim var ben buna olursa bluetooth olmazsa aux yapmak istiyorum,yol gösterirseniz sevinirim.
|
|
bursae16
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vites yollarında, herhangi bir vitese silkeleme veya gaz kesme durumunda şanzımanda homurdanma sesi mevcut mu araçta
|
|
206 1.4HDİ 2008 104HP DUMANLI
SONY 13 VE 16CM 3 YOLLU KOAKS FORWELL 1200.1 MONO ANFİ SOUNDMAX 30CM 1500W 400RMS EKZOZ LİP SPOİLER CART CURT.. |
|
ycrour
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2020 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayır sadece sertlik var
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |