|
FİESTA 2005 DCİ BAŞTAN SONA TEMİZLİK |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Djeati
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2017 Saat 16:46 |
Genelde tüm araçlarıma bu taz temizlik yaparım veya araç izalasyon tüm uygulamaları kendim yaparım mekanik beni aşmayan arızalar hariç tüm aracımın bakımlarını kendim yaparım yağ su polen filitre mozot filitre firen balata firen ayarı pasta cila detaylı temizlik lpg bilgisayarlı ayar vs vs evde liftim olsun baskı balata dahil yaparım en iyi usta anlıyorsan kendinsin ustalar söktüğünü takmıyor yerine onada sinir oluyorum
video www.youtube.com/watch?v=wb6U32idT9k&feature=youtu.be |
|
Bizde yanlış olmaz olduysa yanlışlıkla olmuştur
instagram boom_sound06 www.youtube.com/user/djeati/videos |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hep söylemişimdir: En güzeli kendin yaptığın iştir, işçiliktir.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Djeati
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen maximusti |
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen bende aracımın bir çok problemini kendim yapıyorum. elimdeki malzemeler dahilinde yoksa sanayide en basit işlem için bile 30-40 tl diyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Djeati
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dogru soner olayi fark etmissin |
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |