|
5008 şanzuman kutu arızası. partiküler filtresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
p5008
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2021 Saat 00:01 |
2011 peugeot 5008 sahibim. 150 000 km. son zamanlardan "şanzuman kutu arızası" diye uyarı çıkıyor ana hissettiğim bir sorun yok veya sorunun numarası gibi bir şey çıkmıyor
bir de partiküler filtresi tıkanma riski var diye devamlı uyarı veriyor. özel servise götürdüm düzenliyormuş gibi oldu ama sonra gene başladı. genelde araç çalıştırdığımda ya yüklediğimde(yokuş, yüksek hız) çıkar
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
partikül için seviyesine bakıp tamamlayıp cihazla tanıtınca sorun çözülüyor diye biliyorum.
Şanzıman içinde volan ve debriyaj balatası ne zaman değişti bilginiz varmı
|
|
p5008
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok. maalesef bu konuda bilgim yok
filtre sorunu şu an çozülmüş görünüyor. sanırım biraz zamana da ihtiyacı var temizlikte n sonra
|
|
p5008
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
garip ama partikü ikazı yeniden yanmaya bşalamış
|
|
ozdemiry2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozdemiry2001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
partikülü dolmuştur diyebilirler siz öncelikle partikul sıvısına baktırın o azaldığı zamanda bu uyarıyı veriyor. Benim 5008 de de vermişti yetkili servis pertikül sıvısı azaldığı için verdiğini ve ekleme yaptığını iletmişti. Geçen hafta yine verdi özel servise gösterdim dizel partikül filtresi dolmuş dediler daha 10 ay önce döküp temizletmiştim dedim partikul sıvısını kontrol eder misiniz? Partikül sıvısı azalsa başka uyarı veriyor dediler yetkili serviste daha önce sıvı azaldığı için verdiğini de anlattım ama sıvısına bakmadılar yinede. Yetkili servise götüreceğim bu hafta
|
|
demir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |