|
5008 PARK SENSÖRÜ ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
abidin12
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2020 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 Saat 13:37 |
Aracı aldığımda (5008 2011 premium pack) avgo marka multimedya takılıydı ve direksiyon kumandası çalışmıyor ve park sensörlerinden ses gelmiyor. Bu sorunu düzeltilir mi? yoksa orjinal teyp bulmam mı gerekiyor.
Orjinal teyp bulmam gerekiyorsa illa 5008 teyp ve ekranı olmak zorunda mı? 3008 veya başka modellerden taktırsam aynı olur mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
|
|
cermen_555
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2022 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cermen_555
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim aracta da da avgo mevcut bikere söktürmem gerekti park sensörlerinin sesi gittiydi epey ugrastım farklı multimedicılara götürdük yetkili zaten bakmadı özeller cihaz bagladı baktı vs çözüm olarak akü kutup basını 5dk söküp taktık düzeldi .
|
|
kaya_suat
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kaya_suat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2012 5008 1.6. e-hdi premium pack var bende. Necvox uyumlu teyp aldım. ön park sensörüm sadece geri vites takılıyken çalışıyor. Ön park sensörünü geri vites dışında önceden kullanıyordum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |