|
Aux |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
babamrb06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Ankara Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2018 Saat 01:58 |
Arkadaşlar merhaba bu orjinal teyplere bi takılan bi tane kablo var hani bi tarafi teybin arkasina giren soket diger tarafida aux olan iste bu kabloyu mesela aldk taktik sonra teybin source kismindan bastigimz zaman aux modu glecekmi çunku orjinalinde aux yok acaba o soketi takinca aux yazisi gelirmi oraya basinca simdiden tesekkurler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onunda pc ile baglanılıp aktif hale getirilmesi lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Benim bildiğim kadarıyla teypde varsa gelir yoksa gelmez benim araçta kabloyu takmadan bile bastınmı geliyor bilğine
|
|
£MY__
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Ben 3 4 ay önce yaptırdım aslında tüm rd3 ve rd4 teyplerde aux var ama önce aktif ettirilmesi gerekiyor yani şöyle siz o kabloyu taktiktan sonra birsey degismeyecek taktiktan sonra herbangi bir servise gidip bilgisayardan açmaları lazım o özelliği cok uzun bir işlem değil 5 dakikadan az sürüyor hatta bilgisayar üzerinden yapiliyor ve tavsiye ederim ses kalitesi normal derecede öyle bi ciziriti sorunu felan yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |