|
Hız sabitleyici |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
babamrb06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Ankara Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2018 Saat 01:18 |
Simdi beyler youtube dabi video gordum adam pugeot 407 ye hiz sabitleyici kolu takiyor adam da zaten bunun yerleri var araba bos paket oldugu icin koymamislar bizim partner a da bu moldan alsak taksak ne de olsa yerleri var bu kolu takinca araba cruise control ozellihi kazanirmi belki mantiksiz olabilir ama yinede yazim dedim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kazanır kardeşim. benim 2007 model 206 aracımda çalıştı. 2010 partner taktık çalıştı. Tabi öncelikle elinde orjinal peugeot yazılımı ve cihazı lazım araca bağlanılığ hız sabitleyicinin aktif hale getirilmesi lazım. Ankarada bu işi ali arkadaşımız yapıyor. Alini cep telefonu 0537 380 3286 forumdan yönledirdiler demen yeterli. Bezı partnetlerde sorun olduğunu biliyorum kendisi ile görüşürsen net bir bilgi alırsın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |