|
Aracımdan gelen garip ses ve rolanti bozukluğu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emreakyurek
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: İSATANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emreakyurek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2020 Saat 09:50 |
Arkadaşlar merhaba..!
Aracım Peugeot Partner tepe 2017 Allure donanım. Şöyle bir sıkıntı var; Depoyu tam dolduruyorum sürekli git gel depo yarının üstüne gelince motor rölantide çalışırken gurul gurul ses geliyor stop edip 10 saniye bekledikten sonra tekrar marşa basıyorum devir saatindeki ibre aşağıya düşüyor boğuluyor gibi oluyor stop etmeden ben stop ediyorum tekrar marş yapıyorum aynı şey tekrar oluyor mutlaka iki kez oluyor 3 marşta normale dönüyor rölantide çalışmıyor bu olay iki kez başıma geldi dikkat ettim de depoyu tam dolduruyorum yarıya gelince aynı şeyi yapıyor mazot kirli olsa diyeceğim ama hep aynı yerden alıyorum ve hep tam dolduruyorum ışık yakmadan tekrar dolduruyorum yetkili servise sordum 350+KDV arıza tespit ücreti istiyor aracımın garantisi yeni bitti sanki bilerek oluyor çok canım sıkkın...
|
|
EMRE AKYÜREK
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. daha önceki bakımları yetkili serviste yapıldı ise peugeot merkezi arayıp indirim isteyiniz. yakıt filtresi en son ne zaman değiştir. havadebimetreyi kontrol etmek lazım. tabi benim tavsiyem özel bir peugeot serviste elinde orjinal yazılım olanlar var orada hata kodlarına baktırmak lazım. daha uyguna baktırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
emreakyurek
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: İSATANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emreakyurek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim cevap yazyazdığınız için mazot filitresi 30000 km bakımında değişti araç tümüyle yetkili servis bakımlı bu yüzden özel servise götürmek istemedim yetkili servisinde ağzı para ile açılıyor olmadı özele götürcem yapcak bişey yok acaba diyorum yazılımsal bişey olabilirmi çünkü sigorta kutusundan da çıt çıt ses geliyor sanki bişeyleri açıp kapatıyor
|
|
EMRE AKYÜREK
|
|
BayQ
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rölantide çalışırken gurul gurul ses geliyor demişsiniz en kötü ihtimal çalışma düzğün değilse piston arası conta yanığı olabilir .pistonlar basınçı birbirlerine geçiriyor olabilir .
|
|
Bakımlı Araç Yolda Bırakmaz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |