|
Yakıt tüketimi aniden arttı. Yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2019 Saat 10:10 |
arkadaslar merhabalar,
2010 model 92 HP partner Tepee sahibiyim. Ortalama tüketimim şehir içi/ şehir dışı karma değer 4.5 lt/100 km idi. 3 gün önce yakıt alıp katedilen mesafeyi sıfırladım her zaman ki gibi. Fakat ardından yakıt ortalaması aniden arttı. Anlık değerler 5-14 lt arası geziniyor. Toplam ortalama ise ne yaptıysam 6.6 lt/100 km altına düşmedi. Aracın çekişi sesi herşey normal. Filtre ve yağ bakımı yeni yapıldı. Hava sıcaklığı düştüğü için yakıt değerleri arttı diye düşünüyorum ama bu derece artması normal midir? Sabah motor ısınmadan ışıklarda beklerken ortalama tüketim saniye sayar gibi artıyor. 14.2 yi gördüm. Hizlaninca düşüşe geçti
Düzenleyen RP393 - 18 Eylül 2019 Saat 10:11 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence bir sıkıntı yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |